13. května 2017 • 10:47

Divoké oslavy Chelsea: Costa řádil, Conte unesen a Terry dostal na zadek

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po roční odmlce jsou zpátky trůnu! Fotbalisté Chelsea si díky páteční výhře nad West Bromwichem (1:0) s předstihem zajistili historicky šestý titul v historii klubu. A po utkání se rozjely orgie. Ústřední postavou oslav byl útočník Diego Costa. Bylo ho plné hřiště, kabina a podílel se i na únosu trenéra Antonia Conteho z tiskové konference.



Dlouho byl zápas bez branek. Chelsea sice měla spoustu šancí, ale jako kdyby jí nervozita z toho, že je jeden krok od zisku trofeje, svazovala nohy. V 76. minutě se na hřiště dostal ne tolik využívaný Belgičan Michy Batshuayi a rozhodl o výhře.

Hráči Chelsea čekají na příchod Conteho
Hráči Chelsea čekají na příchod Conteho

Oslavy mohly vypuknout. Ústřední postavou při nich byl španělský útočník Diego Costa. Zatímco hráči skotačili na hrací ploše a vyhazovali do vzduchu trenéra Antonia Conteho, Johna Terryho a další, Cesc Fábregas v rozhovoru pro Sky Sports nevěřil vlastním očím.

SESTŘIH Premier League: West Bromwich - Chelsea 0:1. Conte a spol. slaví titul
Video se připravuje ...

„Ukázala se krása fotbalu. Hráč, který toho moc celou sezonu neodehrál, rozhodl o mistrovském titulu. Fotbal je za*raně neuvěřitelný,“ nekontroloval své emoce Fábregas.

Mezitím už ale na trávníku Diego Costa naplácal přes zadek legendě „blues“ Johnovi Terrymu, který se s klubem po sezoně rozloučí.

Následně se oslavy přesunuly do šaten a Costa postupně odstraňoval zábrany. Svlékl se do trenek a neustále tančil, dováděl s členy realizačního týmu.

Když do kabin dorazil trenér Conte, čekalo na něj překvapení. Hráči s Costou v čele jej zlili od hlavy až k patě šampaňským a kádí s vodou.

Klid neměl italský kouč ani na tiskové konferenci. Tam si pro něho David Luiz a Diego Costa s hasicím přístrojem přišli a unesli.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud