24. května 2017 • 17:44

Berger a Šmicer hnali Liverpool: Fotky s legendami i sranda z Voráčka

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový důchod si užívají. Legendy Patrik Berger a Vladimír Šmicer vyráží často do milovaného Liverpoolu a tam si vychutnali také závěr Premier League. Zahráli si golf, potkali bývalé i současné hvězdy klubu a hlavně fandili při cestě „The Reds“ za čtvrtým místem v lize, které zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Povedlo se a všichni mohli slavit. Berger navíc fanoušky pravidelně zásoboval fotkami na svém Instagramu a Twitteru.



Berger se Šmicerem si v Liverpoolu vychutnali 11 dnů a prožívali s ním závěr sezony. „Dnes to bude velký zápas!“ hecoval například Berger před posledním kolem proti Middlesbrough. Liverpool vyhrál 3:0 a tak přišla fotka s rozesmátým Jürgenem Kloppem.

Nezůstalo ale zdaleka u toho. Bývalí čeští reprezentanti, kteří zanechali v Liverpoolu velkou stopu, potkali mnoho osobností. Na fotce se tak smějí například s jednou z největších legend „The Reds“ Kennym Dalglishem či současnou hvězdou Coutinhem.

GALERIE | Fotky z Bergerova a Šmicerova posledního výletu do Liverpoolu

Patrik Berger a Vladimír Šmicer s hvězdou Liverpoolu Coutinhem
Patrik Berger a Vladimír Šmicer s hvězdou Liverpoolu Coutinhem

Berger si navíc zavzpomínal také na své angažmá v Liverpoolu. To když „potkal“ pohár pro vítěze FA Cupu za rok 2001. Nejen díky tomu psali českému duu nadšení fanoušci. Na sociálních sítích bylo vidět, že na ně nezapomněli.

Třiačtyřicetiletý Berger si rovněž udělal legraci z hokejové hvězdy Jakuba Voráčka. To když vyfotil chlapíka s dlouhými zrzavými vousy a napsal: „Ty si uděláš výlet do Liverpoolu a ani nedáš vědět.“ Voráčka pak označil a přidal smajlík.

Šmicerův a Bergerův výlet každopádně dopadl ideálně. Liverpool uhájil čtvrté místo a v příští sezoně si zahraje předkolo Ligy mistrů. „Tak speciální den na speciálním místě. Liga mistrů je zpátky na Anfieldu,“ těšilo Bergera.

Právě po posledním zápase přišla na řadu fotka s rozesmátým Jürgenem Kloppem. Ten pociťoval velkou úlevu. „Nejsem si jistý, zda je čtvrté místo splněným cílem. Ale máme 76 bodů, to je úžasné číslo. Myslím, že teď vše funguje a těším se na další sezonu,“ tvrdil německý trenér.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud