29. května 2017 • 18:44

Trenér Wenger chce zůstat v Arsenalu! Má ale jednu podmínku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to jasné. Trenér Arséne Wenger by rád nadále vedl fotbalisty Arsenalu. Po triumfu v FA Cupu proti Chelsea to zkušený kouč potvrdil, teď je míč na straně vedení. Dostane i přes časté protesty fanoušků Wenger novou smlouvu?



Arséne Wenger prožil s Arsenalem divokou sezonu. Když to týmu nešlo, zvedaly se hlasité protesty fanoušků. „Wenger out.“ Tento transparent se neobjevoval jenom na stadionech, ale všude možně. Zdálo se, že všechno spěje k trenérově konci.

Sám Wenger už podle některých působil rezignovaně. Jenže teď to vypadá jinak. V lize to sice i přes vynikající závěr dotáhl Arsenal jen na páté místo a bude bez Ligy mistrů, dokázal ovšem obhájit titul v FA Cupu. Ve finále porazil mistrovskou Chelsea.

Čerstvý triumf dal Wengerovi novou vlnu energie. „Jsem ododlaný udělat všechno, abych mohl zůstat,“ tvrdil Francouz po zápase.

Wenger ale zároveň uvedl jednu zcela zásadní podmínku pro své setrvání. Nejde o nic překvapivého. Zkušený trenér chce maximální podporu od vedení klubu. „Vedení musí rozhodnout,“ přehodil pozornost na své nadřízené.

Na druhou stranu je jasné, že sám Wenger má v Arsenalu velké slovo. A většinový majitel Stan Kroenke je dlouhodobě na jeho straně. Podle posledních vyjádření se tak zdá, že často kritizovaný kouč bude na lavičce Arsenalu pokračovat.

Trenér Arsene Wenger slaví zisk FA Cupu.
Trenér Arsene Wenger slaví zisk FA Cupu.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Everton 3:1. Čech a spol. jsou bez Ligy mistrů
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Manchester United 2:0. Domácí s bezchybným Čechem zabojovali o LM
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Stoke - Arsenal 1:4. Čech odchytal 400. zápas v Premier League
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud