15. června 2017 • 15:05

Co bude s Kalasem? Chelsea jedná o jeho přestupu do Hullu

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentant Tomáš Kalas (24) může zamířit do Hull City, tedy znovu do druholigového anglického klubu. Velký zájem o jeho služby projevil nový trenér Leonid Sluckij, který udržuje vřelé až přátelské vztahy s majitelem Chelsea Romanem Abramovičem. Britská média spekulují, že ve Fulhamu takřka jistě čtyřiadvacetiletý obránce pokračovat nebude.



„Mohu potvrdit, že Hull se o Tomáše Kalase zajímá a jeho budoucnost řešíme. Tomáš se ocitl v hledáčku více klubů, momentálně zvažujeme nejlepší variantu. Určitě ale zůstane v Anglii,“ cituje hráčova agenta Viktora Koláře server football.london.

V jednání je také možnost, že by český zadák v Hullu „jen“ nehostoval jako naposledy ve Fulhamu, ale přestoupil z Chelsea natrvalo. Na Stamford Bridge jej váže kontrakt ještě pro nadcházející sezonu, tedy do konce června 2018.

O Kalase hodně stojí trenér Leonid Sluckij, který převzal tým Hullu teprve nedávno a vyjednávání o novém angažmá se účastnil dokonce i jeho krajan a vlastník Chelsea Roman Abramovič. „Hodně mi pomohl,“ netají Sluckij. Další pomoc může představovat zapůjčení až čtyř hráčů pro příští ročník.

„O této záležitosti jsme spolu mluvili a je možné, že nás někteří hráči Chelsea posílí. V minulé sezoně jich měla na hostování po celé Evropě sedmatřicet,“ řekl kouč Hullu pro televizní stanici Sky Sports.

O Kalasovi se rozhodne brzy, hráč je momentálně na dovolené v USA.

Kalas: Když prohrajete zápas, nemůžete říct, že je to pozitivní
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud