13. července 2017 • 22:15

Rooneyho paráda! V Evertonu se uvedl nádhernou brankou z třiceti metrů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wayne Rooney okořenil první zápas po návratu do Evertonu gólem. Nejlepší střelec anglické fotbalové reprezentace zatím skóroval jen v přípravě, kterou londýnský klub sehrál v exotické destinaci Tanzanii, ale podle svých slov se cítil úžasně. Do Evertonu se vrátil po 13 letech v Manchesteru United.



"Dávat za Everton zase góly je úžasný pocit. Myslel jsem na to od chvíle, kdy bylo jasné, že přestoupím," řekl jednatřicetiletý fotbalista pro klubový web. V zápase s keňským týmem Gor Mahia otevřel v 35. minutě skóre krásnou ránou z třiceti metrů.

Zkraje zápasu se Rooney dokonce ocitl v objetí fanouška, který se vyhnul ochrance a v dresu Manchesteru za ním přiběhl na trávník. Do druhé půle kouč Ronald Koeman poslal na hřiště druhou jedenáctku a Everton v Africe zvítězil 2:1. "Wayne pořád patří k nejlepším na svém postu," chválil kouč Koeman.

VIDEO: Parádní branka Wayne Rooneyho



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud