31. července 2017 • 17:20

Průšvih hráče Sunderlandu. Opilý ryl do spoluhráčů: Stojíme za ho**o

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglickému Sunderlandu nevychází poslední dobou zhola nic. Klub ze severovýchodu Anglie skončil v Premier League poslední, po pádu do druhé ligy přišel o nejlepšího střelce Jermainea Defoea, teď navíc musí řešit opileckou eskapádu jednoho z hráčů. O pozdvižení se postaral irský středopolař Darron Gibson.



Gibson přišel do Sunderlandu z Evertonu letos v lednu a spolu s dalším bývalým hráčem "karamelek" Bryanem Oviedem měl klubu pomoci se záchranou. Jenže to se nepovedlo, Gibson zažil na hřišti jedinou výhru Sunderlandu a musel skousnout sestup do druhé nejvyšší soutěže.

Svou frustraci teď, posílený alkoholem, ventiloval v kroužku fanoušků. Ale netušil, že jeden z nich jej při hospodském nadávání natáčí. Gibsonovy poznámky tak brzy spatřily světlo světa.

"Stojíme za ho**o," spustil mátožný irský záložník. "Štve mě to, samozřejmě. Nechci stát za ho**o. Ale v tom klubu je prostě dost hráčů, kterým je to úplně u pr***e," nebral si Gibson servítky.

Sám nejmenoval, odkýval ale pár návrhů ze strany spolupijanů. "Jo, třeba těmhle," přitakával, když jeden z fandů zmínil jméno stopera Lamineho Koného a záložníků Jeremaina Lense a Wahbiho Khazriho. ¨

Gibson se vydal na tah po vysoké prohře se skotským mistrem Celticem Glasgow, který rozstřílel Sunderland 5:0. Když se ho jeden z lidí zeptal, jestli je v pořádku, že stesk z porážky zahání alkoholem, neměl s tím problém. "Jasně, možná jsem na káry, ale aspoň chci pořád hrát za Sunderland. To oni nechtějí," řekl reprezentant Irska.

Budoucnost 29letého hráče v anglickém celku byla už teď dost nejistá, nový kouč Simon Grayson plánuje obměnit kádr. Sunderland se k chování svého záložníka zatím nevyjádřil, alkoholový výstřelek mu ale moc sympatií u trenéra a vedení nepřidá.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud