8. září 2017 • 21:55

Famózní Vydra. Stihl dva nádherné góly během úvodního poločasu!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na reprezentační pozvánku pro duely s Německem a Severním Irskem jeho výkony nestačily. Matěj Vydra ale v Anglii dělá všechno pro to, aby si ho trenér českého národního týmu Karel Jarolím pro příště všiml. V pátečním utkání anglické Championship mezi Derby County a Hullem stihl během prvního poločasu vstřelit úvodní dvě branky utkání a načal domácí kanonádu. Vydrův celek předvedl nejlepší výkon sezony a nakonec vyhrál vysoko 5:0.



Minulá sezona Vydrovi příliš nevyšla, do té aktuální ale vkročil skvěle. Nejlepší představení si nachystal v 6. ligovém kole druhé anglické Championship proti Hullu.

Pětadvacetiletý forvard otevřel skóre zápasu už v 15. minutě. Parádním přímým kopem na vzdálenější tyč nachytal hostujícího gólmana McGregora a rozjásal zaplněný stadion.

To ale zdaleka nebylo všechno. Vydra udeřil znovu o dalších devatenáct minut později. Kolega z útoku David Nugent mu ve vápně sklepl balon, Vydra na nic nečekal a obří ranou poslal míč podruhé do sítě. Derby pak pokračovalo v úžasném prvním poločase, přidalo ještě dvě branky a do šaten odcházelo s luxusním náskokem. 

Gólová radost českého forvarda Derby Matěje vydry v zápase s Hullem
Gólová radost českého forvarda Derby Matěje vydry v zápase s Hullem

Derby ve druhém poločase přidalo ještě jednu branku, Vydra vydržel na hřišti do 80. minuty. Výhra 5:0 znamená pro tým nejlepší výsledek aktuální sezony.

V šesti odehraných zápasech už český útočník vstřelil čtyři branky, pravidelně nastupuje a konečně ukazuje svou třídu. Přesto se hráč zvyklý na ostrovní fotbal do poslední reprezentační nominace Karla Jarolíma nevešel.

„Sledujeme všechny hráče. V Anglii nastupuje spíš pod hrotem. V kvalifikaci jsme ho tady také měli, ale nebyli jsme s ním úplně spokojení. Když bude podávat dobré výkony, může tady být znovu,“ vysvětlil Jarolím.

Vydra v neúspěšné kvalifikaci zasáhl pouze do úvodních dvou duelů. Proti Severnímu Irsku (0:0) odehrál osm minut, v Německu nastoupil od začátku a na hřišti strávil 75 minut. Ani jednou se ale nedokázal prosadit.

VIDEO: podívejte se na oba góly Matěje Vydry

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud