8. října 2017 • 17:56

O Jugase je zájem v Anglii. Nabídku chystá nováček z Newcastlu

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce pražské Slavie Jakub Jugas padl do oka jednomu z týmů Premier League. Nováček z Newcastlu, který vede Rafa Benítez, chystá předložit českému mistrovi v lednu nabídku ve výši 2 milionů liber.



Španělský kouč Benítez podle infomací britského listu The Chronicle plánuje posílit všechny dostupné posty. Jeho prioritou je nový útočník, tvůrce hry a levý bek, jednu novou tvář by ale rád přivedl i do středu obrany.

Tou tváří by měl být Jakub Jugas. Bývalého kapitána Zlína, který od léta obléká dres pražské Slavie, se má Newcastle v lednu pokusit získat za 2 miliony liber, tedy 57,6 milionů korun. Chronicle zároveň informuje, že o Jugase je zájem ze zatím nespecifikovaných klubů Serie A a německé bundesligy.

Pětadvacetiletého rodáka z Otrokovic by na pozici stopera čekala velká konkurence. Ve středu obrany září kapitán Jamaal Lascelles, vedle něhož nejčastěji hraje Ciaran Clark. Do základu se ale snaží dostat i Chancel Mbemba a letní posila Florian Lejeune. Na stoperu navíc může zahrát i levý bek Paul Dummett nebo defenzivní záložník Mikel Merino.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud