25. října 2017 • 12:10

Guardiola si stěžoval na míč. Ty krychlové se neprosadí, rýpl si Lineker

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně bizarní vysvětlení o trápení favorita zvolil Pep Guardiola. Trenér Manchesteru City sváděl hubený postup z osmifinálovém utkání Ligového poháru proti fotbalistům Wolverhamptonu na nekvalitní míč. Lídři Premier League v úterý porazili aktuálně nejlepší tým druhé ligy po bezbrankové remíze až v penaltovém rozstřelu. Nářky na kvalitu balonu mu na Twitteru vyčetl anglický fotbalový expert Gary Lineker.



"Takový míč je nepřijatelný, nepřijatelný pro zápasy na nejvyšší úrovni," zlobil se po zápase Guardiola na míč značky Mitre, který je využíván ve většině anglických soutěží kromě Premier League.

"Je moc lehký, létá všude možně, s něčím takovým se nedá hrát ani vyhrát. Postoupili jsme, takže se nevymlouvám. Ale všichni mí hráči se ptali: Co to je?"

Fotbalisté City měli možnost si kritizovaný míč vyzkoušet v tréninku, podle Guardioly to ale na věci nic neměnilo.

"Bylo to na jeden nebo dva dny. Ale ten míč bude špatný dva dny, měsíc, rok i dva roky. Je mi líto, není to opravdový míč. Je to marketing, jsou z toho peníze, v pohodě, ale hrát se s tím nedá," dodal španělský kouč.

Guardiolovo vysvětlení přišlo úsměvné anglickému fotbalovému glosátorovi a komentátorovi Gary Linekerkovi. "¨Ty krychlové míče se podle mě neprosadí," poznamenal bývalý reprezentant na Twitteru.

Manchester City sice těsně, ale nakonec do dalšího pohárového kola prošel. Guardiolův celek prožívá skvělý start od sezony - v lize vede o pět bodů, zároveň je s plným bodovým ziskem i na čele skupiny v základní fázi Ligy mistrů.

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Burnley 3:0. City mají na čele pět bodů náskok
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud