11. prosince 2017 • 16:25

Oasis vs. United. Neville to schytal od hitmakera, zpěvák si ulevil na síti

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neexistují slavnější fanoušci Manchesteru City. Bratři Noel a Liam Gallagherové, kteří se proslavili jako lídři populární skupiny Oasis, si užívali včerejší vítězství svého týmu v městském derby nad Manchesterem United 2:1, které už po 16. kole výrazně přiblížilo lídry Premier League k titulu. Kytarista a autor hitů Noel Gallagher vtipkoval ve studiu televize Sky Sports, zpěvák Liam Gallagher komentoval výsledek na dálku prostřednictvím sociální sítě.



Noel Gallagher ukázal ještě před výkopem, že rivalita mezi oběma týmy je mimořádná. Ve studiu seděl mezi Graemem Sounessem, někdejším veleúspěšným skotským záložníkem, který nejvíc zářil v Liverpoolu během první poloviny 80. let, a Gary Nevillem, dlouholeté opoře obrany Manchesteru United, s nímž současný asistent trenéra anglické reprezentace získal osm titulů.

„Je skvělé tady sedět vedle legendy,“ řekl Gallagher a pokynul směrem k Sounessovi. „A vedle Garyho Nevilla,“ rozesmál fanoušky u obrazovek rýpancem do hráče, který celý život oblékal pouze dres United, největšího rivala jeho oblíbeného týmu.

Výkony Manchesteru City mu dělají radost a oceňuje, že Guardiolův tým zvládá vítězit také ve vyrovnaných zápasech. „Na začátku sezony jsme všechny drtili a hezky se na to koukalo. V posledních třech, čtyřech zápasech jsme viděli, že tým dokázal vydolovat výhru v poslední minutě. Tohle jsem u City nikdy nezaznamenal,“ ocenil.

Kvůli hádkám se svým bratrem Liamem veleúspěšnou skupinu rozpustili a vydali se na sólovou dráhu, při pohledu na fotbal ale žádné rozpory v jejich uvažování znát nejsou. „Sedněte si a sklapněte, vy rudí blbci,“ tweetoval prostořeký rocker Liam okamžitě po konci šlágru. Jeho zprávu si přeposlalo 10 tisíc fanoušků.

 

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Manchester City 1:2. Hosté mají rekord a velký náskok
Video se připravuje ...

NEJ zákroky Premier League: Sok předčil Čecha, Ederson zachránil City
Video se připravuje ...

NEJ góly Premier League: Zaujal Defoeův lob i Mahrezova pumelice
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud