28. října 2008 • 16:33

Torres: návrat kanonýra se blíží!

Autor: pj
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liverpool se dočkal. Zranění španělského útočníka Fernanda Torrese se lepší. Již tento víkend by mohl navléknout červený dres a opět svými góly masakrovat jednoho soupeře za druhým.



Jisté ale je, že středeční vložené kolo, v němž „reds“ narazí na Portsmouth, ještě nestihne. Podle kouče Rafaela Beníteze se po zranění kolenní šlachy vrátí právě až o víkendu.

„Středeční zápas zmešká, ale možná bude fit už tento víkend. Uvidíme, jak na tom bude za dva, tři dny. Pak se definitivně rozhodne. Každopádně Fernandův návrat je velmi blízko,“ uvedl Benítez na oficiálních stránkách klubu.

Kvalifikace kosí hráče z anglické ligy >>>

Španělský trenér měl po utkání s londýnskou Chelsea (1:0) nepříjemné starosti i s jinými svěřenci.

„Kvůli zranění musel střídat Robbie Keane a navíc několik ‚koňarů‘ utržili Kuyt a Alonso. Všichni by ale měli být ve středu v pořádku,“ uklidnil příznivce Benítez.

Víkendové zápasy Premier League >>>

Liverpoolu, jež v neděli prorazil tvrz Stamford Bridge, se postaví do cesty Portsmouth se svým novým manažerem Tonym Adamsem.

O víkendu se „reds“ představí pro změnu na hřišti Tottenhamu Hotspur, který od pátku trénuje paradoxně bývalý kouč „pompey“ Harry Redknapp.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud