15. července 2009 • 13:18

Terry nás potřebuje, zní z Manchesteru City

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Milionářský klub Manchester City se své snahy získat zadáka Terryho z Chelsea nevzdává. "Potřebuje novou výzvu. A my mu ji můžeme nabídnout," tvrdí Mark Hughes, trenér City. Dočká se příchodu vysněného obránce?



"Hovořím ze své vlastní zkušenosti. Když jste v jednom klubu příliš dlouho, potřebujete nějaký nový impuls," řekl Hughes, který ještě jako hráč střílel góly za Manchester United nebo Barcelonu. Právě takovým impulsem by mohla být smlouva na 200 000 liber týdně, tedy přes šest milionů korun.

Ale podle Hughese to nemá být pohádkové bohatství, co by mělo reprezentačního stopera přilákat do Manchesteru: "Nejde o peníze. Jde o novou výzvu, o to zkusit nové věci. Domnívám se, že přesně tohle potřebuje."

"Svou snahu získat ho do City nijak netajím. Učinili jsme Chelsea nabídku, ale ještě se nám nedostalo odpovědi," přiblížil Hughes aktuální stav možného přestupu.

Podle ostrovního tisku odmítla Chelsea nabízenou částku třicet milionů liber, pro manchesterský klub s finanční podporou arabských šejků by tato skutečnost však neměla představovat významný problém.

"Možná, že jsme se odpovědi nedočkali právě proto, že o všem teď John přemýšlí. Zvažuje, jestli by to pro jeho kariéru i život byl dobrý krok," dodal optimisticky kouč.

Další překážkou Terryho přestupu může být i nevalný vztah mezi oběma kluby. Za ten může přestup Carlose Teveze do City. O argentinského útočníka totiž údajně usiloval i londýnský celek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud