28. července 2009 • 02:00

Anelka: Letos to přijde, United oslabili

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez Cristiana Ronalda a Carlose Teveze nemá Manchester United šanci obhájit titul v Premier League. Alespoň to říká Nicolas Anelka, který naopak doufá, že jeho spolupráce s Didierem Drogbou v útoku přinese triumf Chelsea.



„Myslím, že s odchodem Ronalda a Teveze Manchester nebude tak silný," cituje Anelku deník The Sun. „To nám dává velkou šanci být silnější než oni," věří francouzský střelec.

„United přišli o dva velké hráče, a to přináší ostatním - včetně nás - velkou naději zvítězit," dodává.

„Letos to bude v souboji o titul hodně napínavé. Všichni jsou hodně silní a také Manchester City má některé dobré hráče," připomíná Anelka.

Nicolas Anelka Nicolas AnelkaFoto ČTK

 

„Blues" si zatím počínají v přípravě na nadcházející sezonu fantasticky, Nicolas Anelka také s potěšením kvituje fakt, že se Chelsea podařilo udržet všechny klíčové hráče.

„Všichni jsme pohromadě, máme silnou sestavu. Možná tuhle sezonu máme největší šanci," myslí si nejlepší střelec minulého ročníku Premier League.

Nový kouč Chelsea Carlo Ancelotti plánuje hrát na dva útočné hroty a v duu Anelka - Didier Drogba se skrývá pořádná gólová síla.

„Myslím, že já s Didierem můžeme být nejlepším útokem v Anglii, protože dohromady jsme opravdu silní," tvrdí Francouz.

"Vždycky chci, aby dal gól a on zase přeje góly mně. Fotbalově si rozumíme a rádi hrajeme spolu. Co spolu můžeme dokázat? Určitě můžeme vyhrát Premier League. A pokud by se nám to podařilo, tak proto, že jsme každý schopen pro toho druhého vytvářet gólové šance," pochvaluje si spolupráci s kanonýrem Pobřeží slonoviny.

K šancím na zisk titulu se vyjádřil i bývalý kouč Chelsea José Mourinho. Podle Portugalce letos dosáhne na první titul od roku 1968 Manchester City.

„Adebayor na špici s Carlosem Tevezem. Neuvěřitelné. A taky mají Roque Santa Cruze a Robinha. To je už nějaká útočná síla. Je to jasné, letos bude šampionem City," má jasno „Pan Výjimečný".

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud