25. března 2010 • 14:16

VIDEO: Anglická liga zažila roztržku trenérů

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utkání anglické ligy mezi Manchesterem City a Evertonem poznamenala rozmíška trenérů. Kouč domácích fotbalistů Roberto Mancini ve snaze pomoci svým svěřencům odvrátit porážku 0:2 napadl trenéra Evertonu Davida Moyese, který váhal s vrácením míče do hry. Oba byli následně vykázáni z laviček a zřejmě je nemine trest od disciplinární komise.



Vše se událo v první nastavené minutě. Míč se dostal do zámezí k Moyesovi, který s jeho vrácením nespěchal a nechával čas plynout.

Foto Archív

To neunesl jinak klidný Mancini, opustil vymezené území a hrubě vytrhl míč Moyesovi z rukou. Oba se pak dostali do slovní potyčky, kterou rozhodčí Peter Walton vyřešil jejich vykázáním do útrob stadionu.

"Chtěl jsem získat míč, protože do konce nastavení bylo ještě pět minut a snažili jsme se vyrovnat. Byl jsem frustrovaný, protože nám dnes nic nevycházelo," citovala Manciniho BBC.

Moyes odmítl, že by chtěl zápas zdržovat, pouze prý hodlal dát prostor pro střídání. "Chytil jsem míč, protože jsme chtěli střídat. Proto jsem byl překvapený z Manciniho chování. Nemyslím si, že bych udělal něco špatně. Možná jsem míč podržel o sekundu déle, než bylo nutné. Příště ho zkrátka nechám být."

Celý incident však prý bere s nadhledem, s Mancinim se hodlá sejít a vše si vyříkat. "Ukázal svou soudržnost s týmem a zapálení pro hru. To akceptuji," dodal Moyes.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud