11. června 2012 • 11:34

Guardiolu nepřemluvili. Chelsea nabídla smlouvu Di Matteovi

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V nejbližších dnech představí londýnská Chelsea nového manažera. Podle britského tisku se jím stane Roberto Di Matteo, v uplynulé sezoně "jen" dočasná náhrada. Na stole mu leží nabídka smlouvy na dva roky.



Majiteli Chelsea Romanu Abramovičovi nevyšly námluvy s bývalý koučem Barcelony Pepem Guardiolou. Toho chtěl stůj co stůj. Byl pro něj jasnou jedničkou. Španělský trenér si však chce dopřát roční přestávku, a tak "blues" odmítl.

Roberto Di MatteoFoto EPA
Abramovič se proto rozhodl dát šanci Robertu Di Matteovi, který s Chelsea v minulém ročníku vyhrál FA Cup a Ligu mistrů. Trenérův agent již přicestoval do Londýna, kde se nyní projednává nabídka smlouvy na dva roky.

"Oficiálně bude jmenován do funkce manažera Chelsea ve středu," informují britská média.

Di Matteo převzal tým v březnu po Andrém Villasu-Boasovi, navrátil do sestavy zkušené fotbalisty a vykopal s nimi dvě trofeje. I proto si zasloužil respekt u hráčů, kteří se za něj přimlouvali u Abramoviče.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud