24. března 2013 • 23:33

Bravo! Matěj Vydra vyhrál cenu pro hráče roku anglické druhé ligy!

Autor: Tomáš Bělonožník, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový reprezentant Matěj Vydra se dočkal úžasného ocenění za své ligové výkony v dresu Watfordu. Na slavnostním galavečeru byl v neděli vyhlášen hráčem roku anglické druhé nejvyšší ligové soutěže Npower Championship. Nominován byl i na cenu pro nejlepšího mladého hráče, tu mu ale vyfouknul Tom Ince, syn legendárního záložníka Paula Ince.



Dvacetiletý talent Vydra si získané ocenění vysloužil báječnými výkony v dresu Watfordu. V tomto ligovém ročníku nastoupil ke 33 zápasům a nastřílel v nich rovných dvacet branek.


Sám Vydra nemohl být předávání přítomen, protože je v současnosti s českým národním týmem v Arménii. Přítomné diváky ale pozdravil alespoň prostřednictvím předtočeného videa. "Omlouvám se, že tu nemohu být, děkuji moc za tuto cenu," vzkázal v možná nejkratším děkovném projevu historie.

Cenu pro hráče roku za něj přebral manažer Watfordu Gianfranco Zola. "Hodně nás ohromil. Ale upřímně, věděl jsem, že má potenciál, už když jsem ho viděl hrát za mládež v Udinese," pochválil svého svěřence a pokračoval: "Dal dvacet gólů, ale nehrál ani všechny zápasy. To, co dokázal, je velmi pozoruhodné."

Kolem Vydry teď už krouží zástupci mnoha evropských velkoklubů, Zola však doufá, že mladého kanonýra ještě nějakou dobu ve Watfordu udrží. "Myslím si, že chce zůstat, protože věří, že by to bylo dobré pro jeho vývoj. Jdou po něm velké týmy, ale zkusíme ho udržet."

Rozesmátý Matěj Vydra má dobré důvody k dobré náladě: v Anglii je díky svým gólům žhavé zboží a sáhl po něm i Michal Bílek...
Rozesmátý Matěj Vydra má dobré důvody k dobré náladě: v Anglii je díky svým gólům žhavé zboží a sáhl po něm i Michal Bílek...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud