19. března 2014 • 16:42

Brankář Štěch zářil. Chytil jsem penaltu a málem vstřelil gól, hlásí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Marek Štěch prožil vzrušující večer. Ačkoliv v utkání druhé anglické ligy s Wiganem třikrát inkasoval, patřil mezi hvězdy zápasu. Nejenže chytil pokutový kop, ale v samotném závěru výrazně napomohl k vyrovnávací brance (3:3), kterou málem sám vstřelil!



Běžela 95. minuta. Yeovil prohrával s Wiganem 2:3 a vrhnul všechny síly do útoku. Při rohovém kopu šel na pomoc právě i brankář Marek Štěch a výrazně napomohl k vyrovnání. Ovace si zasloužil už v prvním poločase, kdy za bezbrankového stavu zneškodnil pokutový kop.

„Neuvěřitelný zápas. Nejdřív chycená penalta, a pak jsem málem dal gól z rohu. Příště se snad dočkám,“ napsal český gólman na sociální síť twitter. Utkání bylo neuvěřitelné i v tom, že pět branek viděli diváci od 82. minuty!

Nováček druhé anglické ligy se remízou 3:3 na půdě favorizovaného Wiganu ze sestupových příček neodpoutal a sídlí na předposledním místě s 30 body. Nicméně Štěch patří mezi klíčové hráče. Od konce prosince, tedy po zranění ruky, kvůli které nechytal téměř celý podzim, nastupuje pravidelně.

VIDEO | Sestřih zápasu (chycená penalta 0:05, vyrovnávací gól 1:50)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud