20. dubna 2014 • 19:49

Moyes se vrátil "domů". Přišla pro něj SMRT, fanoušci ho vypískali

Autor: spo, pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Moyes se vrátil na stadion Evertonu, kde působil dlouhých jedenáct let. V roli trenéra Manchesteru United ho ale fanoušci nevítali s nadšením. Naopak. Pískali a bučeli. Jeden z příznivců byl dokonce převlečený za Smrt a mnohokrát na Moyese cosi pořvával.



MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 4. • 17:10
Everton FC
Everton FC
2:0
ONLINE
20. dubna
17:10
Manchester United
Manchester United
Góly

Domácí: 28. Baines, 43. Mirallas

Hosté:

Sestavy

Domácí: Howard (C) – Coleman, Stones, Distin (46. Alcaraz), Baines – Naismith, McCarthy, Barkley (70. Osman), Barry, Mirallas (90+4. McGeady) – Lukaku.

Hosté: de Gea – Smalling, Jones, Evans (61. Hernández), Büttner – Nani (61. Valencia), Carrick, Mata, Fletcher, Kagawa (74. Welbeck) – Rooney (C).

Náhradníci

Domácí: Robles, Hibbert, Garbutt, Alcaraz, McGeady, Osman, Deulofeu

Hosté: Lindegaard, Giggs, Valencia, Fellaini, Januzaj, Hernández, Welbeck

Karty

Domácí: Barkley, McCarthy

Hosté: Jones, Smalling

Rozhodčí

Clattenburg – Beck, Beswick (Pawson)

Stadion

Goodison Park, Liverpool

„Zápas okořenil Moyesův návrat, hlavně pro fanoušky to znamenalo hodně,“ přiznal obránce Evertonu Leighton Baines, který otevřel skóre z pokutového kopu.

Příznivci Evertonu „útěk“ do Manchesteru United Moyesovi neodpustili. A už při příjezdu ho před stadionem hlasitě vypískali. To se opakovalo i během samotného duelu. Moyes byl tím pádem nejsmutnější mužem zápasu. Tam, kde ho jedenáct let uctívali a vážili si ho, se na něj píská a bučí.

„Fanoušci to vážně prožívali,“ přiznal Baines. „Ale už jen kvůli nim jsme chtěli vyhrát, odčinili jsme tak středeční porážku s Crystal Palace (2:3).“

Fanoušek převlečený za Smrt se zaměřil na Davida Moyese...
Fanoušek převlečený za Smrt se zaměřil na Davida Moyese...

United absolutně zápas nevyšel. Bez zaujetí a zápalu podlehli Evertonu 0:2. Přesto si Moyes našel určité momenty v duelu, které se mu líbily. "Hráli jsme dobře," překvapil po zápase. Jeho slova vyvolala smíšené reakce.

"Asi jsem sledoval jiný zápas. Ale jestli si Moyes myslí, že United hráli dobře, začínám mít o Manchester strach," vypálil bývalý obránce Liverpoolu a nyní televizní expert Jamie Carragher.

Porážku umocnil fakt, že loňský mistr Anglie si v příští sezoně nezahraje Ligu mistrů. Teď už je to matematicky nemožné.

VIDEO: Fanoušci pískají na Moyese před stadionem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud