21. dubna 2014 • 09:20

Poplach v Chelsea: Terry stále neprodloužil smlouvu. Chce odejít?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkušenému obránci Johnu Terrymu na konci června vyprší smlouva v Chelsea. A novou zatím nepodepsal. Fanoušci začínají být nervózní a ptají se: Proč to tak trvá? Zvažuje snad přestup do jiného klubu? Laso mu údajně hodí Manchester City a šejkové z Blízkého východu.



Je to těžko představitelné. Aby John Terry nehrál za Chelsea? Její kapitán a vůdce kabiny? Jestli ale bude od července volným hráčem, může si vybírat z několika nabídek.

Hlavně pro Manchester City je to zajímavá myšlenka. V týmu „citizens“ by mohl vytvořit silnou stoperskou dvojici s Vincentem Kompanym. Nejenže by posílili post, na kterém je tlačí bota, ale navíc oslabili jednoho z velkých konkurentů. Tuto šanci zcela jistě nenechají bez povšimnutí.

Terryho však lákají na velké peníze také šéfové Galatasaraye Istanbul nebo šejkové z Kataru a Emirátů.

Ti mu údajně nabízejí několikaleté angažmá, zatímco v Chelsea se dočkal pouze nabídky na prodloužení smlouvy o jeden rok. Jde o politiku klubu, který nedává delší kontrakty hráčům nad 30 let. A právě tohle Terrymu údajně vadí. Víc než fakt, že by si podpisem nové smlouvy finančně pohoršil – jeho plat by byl snížen o polovinu.

Možná, že v Chelsea nepochybují o tom, že nakonec rozhodne jeho srdce a nabídce podlehne. Zároveň ale podstupují riziko, že jejich dlouholetý kapitán zadarmo odejde. To fanoušky děsí.

Kapitán John Terry
Kapitán John Terry

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud