23. dubna 2014 • 13:51

Giggsovi budou v Manchesteru dělat asistenty Scholes, Butt a Neville

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Asistenty dočasného trenéra fotbalistů Manchesteru United Ryana Giggse se stali bývalí reprezentanti Paul Scholes, Nicky Butt a Phil Neville. V realizačním týmu "Rudých ďáblů" se tak sešli čtyři někdejší spoluhráči, kteří dohromady odehráli za slavný klub 2453 soutěžních zápasů. Společně už vedli dnešní dopolední trénink Manchesteru.



Sedmatřicetiletý Neville působil už v realizačním týmu předchozího kouče Davida Moyese, kterého klubové vedení v pondělí kvůli špatným výsledkům odvolalo. O dva roky starší Butt pracoval v Manchesteru u výběrů do 19 a 21 let.

V úvodu sezony mu při zápasech UEFA Youth League asistoval stejně starý Scholes. Dlouholetá opora United po minulé sezoně ukončila aktivní kariéru a následně v létě odmítla nabídku působit v nově vzniklém realizačním týmu kouče Moyese.

Giggs, který je stále aktivním hráčem United, by měl tým vést ve zbytku sezony do doby, než vedení najde Moyesova nástupce. Slavný klub prožívá jednu z nejhorších sezon od roku 1990 a čtyři zápasy před koncem Premier League už je bez šance kvalifikovat se do příštího ročníku Ligy mistrů.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud