27. května 2014 • 19:19

Rosický odmítl luxus! Místo Saúdské Arábie zůstane v Arsenalu

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lukrativní nabídku nejmenovaného klubu ze Saúdské Arábie odmítl před několika dny záložník Arsenalu Tomáš Rosický. „Dostal konkrétní nabídku, ale rozhodl se zůstat v Arsenalu. Po zisku Anglického poháru dostal další chuť na trofeje,“ řekl Sportu hráčův manažer Pavel Paska.



Rosický se momentálně uzdravuje z virózy, která jej postihla v minulém týdnu krátce před odletem národního týmu do Finska. Z přípravného zápasu, v němž Češi remizovali 2:2, se proto trenéru Pavlu Vrbovi musel omluvit a není ani v nominaci na červnový duel s Rakouskem na stadionu v Olomouci.

Třiatřicetiletý záložník se nikdy netajil tím, že je v Arsenalu spokojený, letos v zimě prodloužil s „Gunners“ smlouvu o dva roky. Na Emirates Stadium působí od roku 2006 a první trofeje se dočkal až po devíti letech. V polovině května porazili „kanonýři“ ve finále Anglického poháru Hull City 3:2 po prodloužení.

V Premier League odehrál Rosický doposud 155 zápasů a vstřelil sedmnáct branek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud