4. června 2014 • 09:45

Mourinho o Fabregase nestojí, přesto Chelsea jedná o přestupu

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řekl ANO! Cesc Fabregas se podle britských médií dohodl na přestupu do Chelsea. Londýnský klub už je domluvený i s Barcelonou, které nabídl vůbec nejvyšší nabídku ze všech zájemců (Manchester United, Arsenal…). Potíž je v tom, že na rozdíl od vedení Chelsea nestojí o Fabregase trenér José Mourinho. A rád by koupil někoho jiného.



CESC FABREGAS

Chelsea se nejprve dohodla s Barcelonou, která potřebuje peníze na Kokeho z Atlétika Madrid. Londýnský klub přeplatil nabídku Manchesteru United i Arsenalu. Fabregas se podle španělských novinářů sešel se zástupci "blues" začátkem tohoto týdne a na otázku, zda chce do Chelsea, odpověděl: "Ano!"

Jenže má to jeden háček. Podle informací britského listu The Independent o Fabregase až tolik nestojí trenér José Mourinho , španělského záložníka prosazuje vedení klubu v čele s majitelem Romanem Abramovičem. Mourinho mu měl předat seznam jiných středopolařů, preferuje Kokeho (Atlético) a Paula Pogbu (Juventus). Pokud by Fabregas přeci jen do Chelsea zamířil, spolu s Mourinhem by museli vyřešit osobní spory z minulosti.

DIEGO COSTA

Jeho transfer by měla Chelsea oznámit koncem tohoto týdne. Kluby se domluvily na přestupní částce 32 milionů liber (1 miliarda korun) poté, co útočník s brazilskými kořeny řekl představitelům Atlétika, že chce obléknout modrý dres. V nejbližších dnech podstoupí zdravotní prohlídku. Roli by mohla sehrát i dohoda, která zahrnuje brankáře Thibauta Courtoise. Po podpisu nové smlouvy by si mohl hostování v madridském klubu prodloužit o další sezonu.

FILIPE LUIS

Po odchodu Ashleyho Colea hledají "blues" nového levého obránce. Z hostování se sice vrací Ryan Bertrand, kouč Mourinho by ovšem na klíčové pozici chtěl někoho zkušenějšího. I proto kluby finalizují přestup Luiseho z Atlétika Madrid, španělské deníky považují transfer za hotovou věc. Dnes se "super-agent" Jorge Mendes, který při jednání zastupuje Chelsea, sejde s vedením Atlétika, aby Luisův i Costův přestup doladil.

EDEN HAZARD

Šejkové z PSG navýšili nabídku na astronomických 61 milionů liber, což je v přepočtu přes 2 miliardy korun. Belgický záložník však návrat do francouzské Ligue 1 odmítl s tím, že je v Chelsea spokojený. Už si dokonce stihl vyměnit i číslo na dresu, od příští sezony bude nosit desítku. "Jsem nadšený, že budu nosit tohle číslo! Je moje oblíbené. V minulosti ho mělo několik mých vzorů, včetně Zinedineho Zidana," řekl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud