15. července 2014 • 20:03

Zavřel si dveře do Arsenalu? Khedira chce víc peněz než všechny hvězdy

Autor: cas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý záložník Sami Khedira si hodně zkomplikoval přestup do Arsenalu. Na vině jsou jeho přehnané platové požadavky. Khedira totiž požaduje až 150 000 liber týdně (5,2 milionů korun). Taková suma by z něj udělala nejlepé placeného hráče londýnského celku. 



Novopečený mistr světa si svými vysokými nároky možná zavřel cestu do londýnského Arsenalu. Arséne Wenger totiž nechce přeplácet své hráče. Nejlépe placené hvězdy Arsenalu dostávají zhruba 120 000 liber týdně (4 miliony korun) Tolik vydělávají útočná esa Mesut Özil a nově příchozí útočník Alexis Sánchez.

Záložník Německa Sami Khedira prováhal možnou šanciFoto EPA

Do Arsenalu měl tento 27letý hráč přijít za 800 milionů korun a podepsat smlouvu na 4 roky. Pokud ale nesleví ze svých platových požadavků, z přestupu s velkou pravděpodobností sejde.

O hráče usiluje také městský rival Arsenalu, londýnská Chelsea. "Blues" by tak získali už třetí posilu v tomto přestupovém období. Již dříve onámili příchody záložníku Pašaliče a Fábregase. José Mourinho však i přesto touží vyztužit záložní řadu ještě německým středopolařem.

Nyní však Khedira nechce o přestupech nic slyšet. Užívá si totiž mistrovské oslavy v Berlíně, kam podle odhadů dorazilo až půl milionu lidí. Na brazilském MS odehrál 258 minut a vstřelil jeden gól. Do finálového zápasu nenastoupil kvůli zranění, které si přivodil při rozcvičce. Nemělo by se však jednat o nic vážného.

V Realu si už za Khediru vyhlédli možnou náhradu. Tím by se měl stát jeho spoluhráč z německé reprezentace Toni Kroos. Záložník Bayernu transfer do madridského velkoklubu potvrdil v rozhovoru po mistrovství. 

Záložník Německa Sami Khedira prováhal možnou šanci
Záložník Německa Sami Khedira prováhal možnou šanci

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud