19. července 2014 • 11:18

Další posily pro Chelsea? Zavřeli jsme krám, ohlásil Mourinho

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příchodem Filipeho Luíse uzavřela anglická Chelsea letní posilování před novou sezonou. Trenér José Mourinho je podle svých slov s týmem spokojen a nehodlá už utrácet za nákup dalších fotbalistů. Na Stamford Bridge přišli vedle brazilského obránce Luíse i španělský útočník Diego Costa a záložník Cesc Fabregas a devatenáctiletý chorvatský talent Mario Pašalič.



"Dneska jsme zavřeli krám. Přestupní trh má otevřeno do 31. srpna a my končíme 19. července," prohlásil Mourinho podle BBC. "Klub odvedl vynikající práci. Nejen proto, koho jsme koupili, ale protože jsme to zvládli v takřka rekordním čase," dodal.

O Chelsea se přitom spekulovalo, že má zájem i o několik dalších velkých jmen včetně záložníka mistrů světa Samiho Khediru z Realu Madrid či útočníka Monaka Radamela Falcaa. Mourinho už ale na další posily nečeká.

"Získali jsme přesně to, co jsme potřebovali. Mužstvo se mi moc líbí a už se těším, až začne sezona," prohlásil kouč, jenž si do Londýna stáhl i belgického brankáře Thibauta Courtoise z hostování v Atléticu Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud