21. července 2014 • 22:08

VIDEO: Génius Rosický! Úžasným pasem přihrál na první gól Arsenalu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou výjimeční. Volí nečekaná řešení, která dokáží jen hráči mimořádných technických kvalit. Tomáš Rosický k takovým patří. Hned na startu přípravy ukázal, co zvládne jeho citlivá pravačka. V utkání s Borehamem Wood skvělou přihrávkou vybídl ke skórování Krise Olssona, šlo o vůbec první branku Arsenalu od výhry ve finále FA Cupu.



Předtím, než londýnská parta odletí na turné do Spojených států, si hráči Arsenalu střihli přípravák na anglické půdě. Na obsypaném plácku v Meadow Parku se utkali s Borehamem Wood, týmem šesté anglické soutěže.

Pro domácí celek šlo o obrovský fotbalový svátek. Hráči se chtěli na hvězdný tým z Premier League pořádně vyšvihnout a bojovali jako lvi. Statečně se bránili, až do 68. minuty drželi nerozhodné skóre 0:0.

V tu chvíli ale ukázal své úžasné fotbalové myšlení Tomáš Rosický . Český reprezentační kapitán šel do zápasu na druhý poločas a výrazně se podílel na první trefě "Gunners" v přípravném období.

VIDEO: Tomáš Rosický v prvním přípravném zápase nádherně nahrál na gól Arsenalu

Třiatřicetiletý záložník se obtočil kolem svého strážce a svou typickou šajtlí narýsoval parádní kolmici za obranu. Míč se dostal přesně na kopačku nabíhajícího Krise Olssona, pro švédského mladíčka nebyl problém dostat míč do sítě. Na konečných 2:0 pro Arsenal ještě výsledek z penalty pojistil Benik Afobe.

Rosický hned na startu přípravy ukázal, že s ním Wenger musí počítat. V nabité konkurenci skvělých středopolařů to bude mít nejzkušenější hráč týmu velmi složité. Pokud mu ale vydrží zdraví a bude dál předvádět podobné fotbalové parády, na hřiště se jistě dostane. 

Svěřenci Arséne Wengera se nyní chystají na přípravné turné do Spojených států. V sobotu je čeká zápas s New York Red Bulls, kde hraje i Thiery Henry, francouzská legenda londýnského klubu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud