29. července 2014 • 14:37

Šílená fanynka! Po podpisu od Gerrarda dostala hysterický záchvat

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpis a fotka s vaším fotbalovým idolem? To samozřejmě musí potěšit. Co ovšem předvedla fanynka Liverpoolu během týmové tour v USA, to hraničilo s hysterií. Poté, co si pořídila „selfie“ s hvězdou klubu Stevenem Gerrardem, propukla ve velmi emotivní pláč. Chvilkami to vypadalo, že se dokonce zhroutí.



Steven Gerrard nejdříve kolem fanynky v bílém tílku prošel a nechal se s ní vyfotit. Už se začal podepisovat dalším fanouškům, když si všiml, jak mladá žena emotivně pláče.

Jako správný anglický gentleman se záložník Liverpoolu k fanynce vrátil a objal ji. Za odměnu dostal pusu na tvář. Poté ještě podepsal připravený autogram.

To už ale nervová soustava mladé fanynky nevydržela. Propukla v nekontrolovatelný pláč a jen tak tak se udržela na nohou. Pomáhat ji dokonce musela vedle stojící kamarádka.

VIDEO | Nevídaná reakce šťastné fanynky po setkání s Gerrardem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud