21. srpna 2014 • 16:05

AC Milán potvrdil: Balotelli odchází. Italský útočník posílí Liverpool

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blíží se velký comeback! Celá Anglie je na nohou a řeší návrat Maria Balotelliho, který posílí Liverpool. Vedení AC Milán už na oficiální stránce informuje o jeho odchodu. „Tohle je můj poslední den v Miláně,“ připustil italský reprezentant pro italskou televizi Sky Italia.



Ještě včera tu informaci nikdo nebral vážně: Liverpool usiluje o Balotelliho, ale první nabídka byla odmítnuta. Ve čtvrtek se ovšem oba kluby vrátily ke stolu a jednání měla zcela jiný průběh.

Mario Balotelli Mario BalotelliFoto EPA
„Můžeme potvrdit, že AC Milán je v kontaktu s Liverpoolem ohledně možného transferu Maria Balotelliho,“ odvysílala oficiální televizní stanice italského klubu.

Netrvalo dlouho a blížící se transfer potvrdil i Balotelli se slovy, že "tohle je jeho poslední den v Miláně".

Odpoledne následovala zpráva oficiální webu AC: Balotelli opouští Milanello s tím, že se již rozloučil se spoluhráči a zaměstnanci klubu.

Spekulovalo se, že by kontroverzní útočník, jehož kariéru "zdobí" nespočet průšvihů, mohl zamířit do Liverpoolu na roční hostování s opcí. Nejnovější informace britského serveru dailymail.co.uk ale hovoří o tom, že půjde o permanentní přestup.

AC Milán vyinkasuje za Balotelliho 16 milionů liber (asi 560 milionů korun). Přitom před rokem a půl ho vykoupil z Manchesteru City za 19 milionů liber.

V Liverpoolu bude mít Balotelli těžký úkol: nahradit nejlepšího střelce týmu Luise Suáreze, který odešel do Barcelony.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud