21. srpna 2014 • 18:01

Už i JOSÉ! Mourinho si při ledové sprše pořádně zařval

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomuhle se říká povedená kampaň. Ledová výzva „Ice bucket challenge“ se mezi sportovci těší velké oblibě. Nikdo nechce být za suchara a odmítnout. A tak se polévají ledovou vodou nejen slavní hokejisté a fotbalisté, ale také trenéři. Jedním z nich byl i kouč Chelsea José Mourinho, kterého nominoval jeho svěřenec Didier Drogba. A „The special one“ se vůbec nešetřil.



Postavit se před kameru, poděkovat za nominaci a nominovat další tři známé, kamarády či kolegy. A pak se nechat zlít kyblíkem plným ledové vody a ledu! Ano, tak obyčejně probíhá ledová výzva, která se stala hitem internetu.

Celá akce má ale charitativní pozadí. A právě proto je tak populární. Pokud výzvu nesplníte do 24 hodin, musíme na charitu darovat rovných 100 dolarů. Když ano, je příspěvek dobrovolný.

Vybrané peníze pomůžou lidem s poruchou ALS (amyotrofická laterální skleróza). A tak se do výzvy s radostí připojil i José Mourinho. Jenže ledová sprcha ho pěkně šokovala, jeho řev museli slyšet všichni ostatní v tréninkovém centru.

Sám Portugalec pak nominoval svoji dceru Mathildu a dva kamarády Bryana Adamse a Jamese McAvoye.

VIDEO | José Mourinho splnil ledovou výzvu

VIDEO | Didier Drogba, který nominoval Mourinha, při plnění výzvy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud