27. srpna 2014 • 04:58

TOP 10 nejdražších přestupů v Anglii: Di María zlomil rekord Torrese

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Portál iSport.cz pro vás vybral TOP 10 nejdražších posil v historii anglické fotbalové ligy.Portál iSport.cz pro vás vybral TOP 10 nejdražších posil v historii anglické fotbalové ligy.FOTO: Koláž iSport.cz

    Fernando Torres už není nejdražším fotbalistou v historii Premier League. V čele žebříčku ho vystřídal Angel Di María, který přestoupil do Manchesteru United za 2,1 miliardy korun. Podívejte se na TOP 10 nejdražších posil v historii anglické nejvyšší soutěže. 

  • Eliaquim Mangala - (1 120 000 000 Kč)

    Do Manchesteru City přišel letos z Porta za 32 milionů liber (1,1 miliardy Kč).Foto twitter.com/@manchestercity

    Manchester City (obránce)

    Do Manchesteru City přišel letos z Porta za 32 milionů liber (1,1 miliardy Kč). Ve francouzském národním týmu se však nedokázal i přes své značné kvality prosadit. Konkurenci má v Raphaelovi Varanovi a Laurentu Koscielnym. V City si své místo v sestavě zatím také nevybojoval.

  • Robinho - (1 137 000 000Kč)

    Robinho byl v roce 2008 jedna z největších posil Citizens.Foto Twitter.com

    Manchester City (útočník)

    Robinho byl v roce 2008 jedna z největších posil Citizens. Fanoušci si od něj hodně slibovali. Jenže brazilský kouzelník zářil jen ve své první sezoně. Postupně se jeho potenciál začínal vytrácet. Nakonec odešel do milánského AC.

  • Fernandinho - (1 190 000 000 Kč)

    Ve své první sezoně v Manchesteru se Fernandinho rozehrával vlažně.Foto twitter.com/@premierleague

    Manchester City (záložník)

    Ve své první sezoně v Manchesteru se rozehrával vlažně, ale postupem času se vypracoval v jeden z důležitých článku posledního anglického mistra. Nicméně, poslední utkání odseděl na lavičce náhradníků. Jeho místo zaujal jeho bývalý spoluhráč z Porta Fernando.

  • Alexis Sánchez - (1 225 000 000 Kč)

    Alexis Sánchez má předpoklady k tomu, aby se prosadil v dresu Arsenalu.Foto EPA

    Arsenal (útočník)

    Chilský rychlík na sebe upozornil v dresu italského Udine. Následovalo angažmá v Barceloně, které mu možná nevyšlo úplně dle jeho představ. Letos v létě po něm sáhl Arsenal, který věří, že až si Sánchez zvykne na parametry Premier league, bude pro něj velmi platným hráčem.

  • Andy Carroll - (1 225 000 000 Kč)

    Jako náhrada za Fernanda Torrese přišel do Liverpoolu střelec Andy Carrol za 1,2 miliardy.Foto Twitter.com

    Liverpool (útočník)

    Jako náhrada za Fernanda Torrese přišel do Liverpoolu střelec Andy Carrol za 1,2 miliardy. O tři roky později byl Liverpool rád, když se impotentního útočníka zbavil jen za poloviční cenu.

  • Juan Mata - (1 300 000 000 Kč)

    Poprvé v dresu Manchesteru United zapózoval Juan Mata po boku trenéra Davida MoyeseFoto twitter.com

    Manchester United (záložník)

    Tento španělský reprezentant se nehodil Josému Mourinhovi do sestavy. Vysedávat na lavičce Blues se mu nechtělo a tak si domluvil přestup k Rudým ďáblům. Ti za něj vysázeli balík! V prvních 15 utkání vstřelil za United 6 branek.

  • Sergio Agüero - (1 330 000 000 Kč)

    Sergio Agüero se raduje z druhého gólu Manchesteru City v zápase prvního kola Premier League proti NewcastluFoto EPA

    Manchester City (útočník)

    Trefa do černého v podání Manchesteru! Pokud je Argentinec zdravý, je pro City velmi platným hráčem. Jenže právě zranění provázejí jeho angažmá na Britských ostrovech. Agüero zmeškal už velikou část posledních dvou sezon.

  • Mesut Özil - (1 500 000 000 Kč)

    Mesut ÖzilFoto ČTK

    Arsenal (záložník)

    Když přišel, fanoušci Arsenalu si nemohli vynachválit. Německého záložníka vynášeli do nebes a mysleli si na ligový titul. Jenže posile z Realu Madrid jako kdyby došla šťáva a 1,5 miliardy se začalo zdát být všem příliš drahá a zbytečná investice. Tento rok bude Özil dokazovat, že se fanoušci mýlí.

  • Fernando Torres - Chelsea (1 750 000 000 Kč))

    Fernando Torres stále není schopný v Chelsea potvrdit pověst prvotřídního kanonýra, která ho provázela dřívFoto Profimedia.cz

    Chelsea (útočník)

    Jestli měli fanoušci Liverpoolu z přestupu Fernanda Torrese radost, tak jedině z toho, za kolik se povedlo Reds, bez formy hrajícího kanonýra prodat. Chelsea pomáhá možná tak vysokým prodejem dresů. Jinak tento kdysi zabiják s přezdívkou "El niňo", patří mezi průměrné útočníky v Premier league.

  • Ángel di María - Manchester United (2 000 089 500 Kč)

    Odchod do United si Di María v Realu prosadil.Foto twitter.com/@manutd

    Ángel di María - Manchester United (záložník)

    Argentinský rychlík letos zářil na fotbalovém MS v Brazílii. S Realem vyhrál Ligu mistrů. Jenže madridský celek si přivedl do týmu mladého Jamese z Monaca a i přesto, že italský trenér Carlo Ancelotti přemlouval Di Maríu, aby zůstal, jenže záložník si zvolil odchod. Za rekordní částku ho koupil Manchester United, který potřebuje podobné posily jako sůl. Otázkou zůstává, zda i za takovou cenu.

     

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud