27. srpna 2014 • 11:00

Hahahaha. Ostudnému vyřazení United se vysmál i útočník Džeko

Autor: jon, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdřív s velkou pompou představili nejdražší letní posilu Ángela Di Maríu. Pro Manchester United to vypadalo na idylický den, který ale skončil šíleným hororem. Fotbalisté pyšného klubu museli strávit hořkou porážku 0:4 v Ligovém poháru s třetiligovým Milton Keynes Dons. Na Twitteru se výbuchu týmu zasmál i útočník Edin Džeko od sousedního rivala ze City.



Nový trenér Luis Van Gaal zažívá mimořádně nepovedený start do nového angažmá. Z úvodních dvou ligových zápasů se Swansea (0:1) a Sunderlandem (1:1) získal jediný bod a premiérovou soutěžní výhru si nepřipsal ani v druhém kole Capital One Cupu. United tak zatím potvrzují trápení z minulé sezony, v níž skončili až sedmí, dosáhli historicky nejhoršího umístění v Premier League a nepostoupili do evropských pohárů.

"Je to velmi složité, když jako trenér začnete v lize domácí porážkou a remízou a poté prohrajete v pohárovém zápase. Pro fanoušky je hodně těžké dál věřit ve filozofii Louise van Gaala," soukal ze sebe po utkání třiašedesátiletý trenér.

"Na konci mohou soudit, ale ne teď. Doufám, že zachovají důvěru v klub a naši filozofii, protože tato filozofie vyžaduje nějaký čas. Stavíme tým, což nemůžete udělat za měsíc, možná ani za rok," přidal.

Jeho slova zní rozumně. Nový tým, který se stále buduje a zdaleka není hotový, potřebuje čas k tomu, aby mohl fungovat. Jenže vykládejte to netrpělivým a náročným fanouškům zvyklých na každoroční přísun velkých úspěchů...

Do městského rivala si po pohárovém propadáku s chutí rýpl například Edin Džeko. "Hahahaha," napsal bosenský útočník Manchesteru City na Twitter a přidal k tomu několik ubrečených smajlíků.

"Fotbal je plný neuvěřitelných momentů. V jednom zápase se může stát opravdu cokoliv. Proto tu hru tolik miluji," přidal Petr Čech.


Na sociálních sítích se okamžitě šířily desítky posměšných narážek, vtípků a povedených koláží. Na United, kteří novou sezonu začali stejně bídně jako tu minulou, si momentálně každý rád smlsne...

Podle jednoho z tweetů Luis van Gaal netuší, co s United provádí. Na dalším zase jiní vtipálci naznačují, jakou radost z vyřazení slavného klubu má bývalý trenér United David Moyes. Další přináší upravenou verzi obličeje nové posily Di Maríi.

Útočník Danny Welbeck v souboji s Allim.
Útočník Danny Welbeck v souboji s Allim.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud