21. září 2014 • 22:01

LOL! United se po prohře 3:5 vysmíval Balotelli, rasisticky ho urážejí

Autor: dvo, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nasadili všechny hvězdy, které byly k dispozici. Přes šedesát minut drželi výsledek 3:1 a zdálo se, že vše směruje k zisku tří bodů. Přišlo však něco, co totálně šokovalo asi všechny fanoušky United. Leicester zahájil neskutečný obrat a Manchester porazil 5:3. „Jak je možné, že tohle vítězství takhle ztratíme!?“ rozčiloval se po utkání trenér Louis van Gaal. Naopak náramnou legraci si z výkonu dělal Mario Balotelli...



Nástup měli United neuvěřitelný. Trefil se Van Persie, Di María a Herrera. Pak ale přišel čas Leicesteru a trenér Van Gaal se nestačil divit. „Za stavu 3:1 si musíte vítězství pohlídat. Místo toho přišly dvě zbytečné penalty. Nemůžete myslet na výhru, když tohle dopustíte.“

Divit se nestačí i fanoušci. Ti si z United střílí na sociálních sítích. Někteří dokonce přirovnávají trenéra Van Gaala k jeho předchůdci Davidu Moyesovi. Legraci z Manchesteru si udělal útočník Liverpoolu Mario Balotelli, který po ostudném výkonu přidal na svůj twitterový účet vzkaz: "Manchester United… LOL."

Teď policie prověřuje možné rasistické příspěvky namířené právě na Balotelliho, který svým tweetem vyprovokoval nepřátelské reakce. Některé obsahovaly i slovo "opice".

Úplně jiné starosti řeší kou Van Gaal, který byl z porážky dost rozčarovaný. „Myslím si, že jsme si vytvořili mnoho šancí, vstřelili krásné branky, ale fotbal se hraje 90 minut. Hrát a střílet góly musíte celou dobu, ne jenom 60 minut,“ láteřil kouč Rudých ďáblů.

Zklamaný byl i kapitán Wayne Rooney. „Měli jsme v utkání několik dobrých věcí, ale také jsme udělali mnoho chyb. Jsme z toho opravdu zklamaní,“ řekl po utkání útočník Manchesteru United.

Sestřih zápasu Leicester - Manchester United 5:3
Video se připravuje ...

Zklamaní trenéři Manchesteru United Ryan Giggs a Louis van Gaal
Zklamaní trenéři Manchesteru United Ryan Giggs a Louis van Gaal

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud