20. října 2014 • 21:27

Balotelli je v Liverpoolu pod palbou kritiky. Proti QPR spálil nemožné

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekaly se od něj velké věci, ale zatím je to bída! Italský bouřlivák Mario Balotelli je totálně z formy. Od svého letního příchodu do Liverpoolu v lize ještě neskóroval. Poslední důkaz přinesla víkendová výhra 3:2 nad Queen´s Park Rangers, kdy z malého vápna přestřelil prázdnou bránu. Investice 16 milionů liber (560 milionů korun) se zatím jeho zaměstnavateli vůbec nevyplácí. A v Anglii se s Balotellim vůbec nepářou.



Mario Balotelli přišel na Anfield Road s nálepkou nezvladatelného fotbalisty, ale současně také s vizitkou světového kanonýra, který je postrachem každé obrany. To však zatím vůbec nepotvrzuje.

Ve víkendovém zápase na hřišti QPR dokonce zazdil obří šanci. Spoluhráč Adam Lallana prudce vystřelil, jeho pokus reflexivně vyrazil brankář Alex McCarthy, ale pouze k nohám Balotelliho, na kterého zívala prázdná branka. Italský útočník však totálně selhal a míč poslal vysoko nad.

„Mario dělá to nejlepší, co může. Pracuje opravdu tvrdě, věřím, že se brzy zlepší,“ neztrácí s Balotellim trpělivost trenér Brendan Rogers. To liverpoolská legenda Jimmy Case vidí situaci zcela odlišně. „Balotelli je v současnosti zaplácnuté místo!“ tvrdí.

VIDEO | Balotelli spálil na půdě QPR nemožné

V utkání se italský útočník dostal celkem k sedmi střeleckým pokusům, ale ani jednou neskóroval. Jen jednou měl někdo od začátku tohoto ročníku Premier League v zápase více střel, aniž by skóroval.

A není velkým překvapením, že to byl právě Balotelli. Na hřišti Evertonu se dostal k deseti příležitostem. Černá série bývalého hráče Manchesteru City, či AC Milán bez gólu přesto trvá šest ligových kol.

V roce 2010 přitom sebevědomý útočník uznával pouze Messiho jako lepšího fotbalistu než je on sám. O tři roky později se trochu „ponížil“ a dovolil si před sebe zařadit ještě Cristiana Ronalda.

Teď je však Balotelli úplně na dně. Fanoušci mu pomalu přestávají věřit. Fenomenálního Luise Suaréze, který odešel v létě do Barcelony, dokáže nahradit jen stěží.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud