29. října 2014 • 18:53

Mourinho potěšil nemocného fanouška. Podepsal mu obraz

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Na lavičce působí místy až arogantně. V civilu se však pořádně pochlapil! Portugalský trenér Jose Mourinho dokázal, že má dobré srdce. Mladému fanouškovi Shrewsbury, který trpí rakovinou, podepsal obraz. Malba, na které je vyobrazen sám lodivod Chelsea, bude následně vydražena. Získané finance by měli vážně nemocnému Lloydovi Burtonovi alespoň částečně zlepšit kvalitu života.



Londýnská Chelsea se chystala na osmifinále ligového poháru proti Shrewsbury. Trenér "blues" Mourinho dorazil do města o pár hodin dříve. Navštívil totiž Lloyda Burtona, velkého fanouška domácích barev.

Jedenáctiletý chlapec byl velmi nadějný fotbalista. V květnu loňského roku se však dozvěděl hrůznou zprávu, byla mu diagnostikována rakovina mozku a je odkázán na invalidní vozík.

Mladý hoch je však velký bojovník! Místo kopání do míče se dal na malování a jde mu to vskutku skvěle. Nakreslil nádherný portrér oblíbence Mourinha. Portugalský kouč Lloydovi obraz přes utkání proti Shrewsbury podepsal. Malba teď bude vydražena. Za obdržené peníze chtějí rodiče nemocnému synovi pořídit výtah do domu a další místnost, aby se mohl pohodlně koupat.

Podle anglického listu Daily Mail je mladý Lloyd nejslavnějším fanouškem klubu. Nedávno se totiž objevil v pořadu Stop rakovině vysílaném na kanálu 4, kde se setkal s anglickým idolem Davidem Beckhamem.

Mourinho mohl mít z úterního dne dvojitou radost. Jeho Chelsea zvítězila v osmifinále anglického poháru na hřišti Shrewsbury 2:1, ale především dobrým skutkem pomohl nemocnému Lloydovi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud