23. listopadu 2014 • 04:50

Arsenalu se zranil brankář. Otevírají se dveře pro Čecha?

Autor: har, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Arsenalu prohráli ve šlágru Premier League s Manchesterem United 1:2. A ještě přišli o brankářskou jedničku Wojciecha Szceszného. Ten se zranil při první inkasované brance po srážce s vlastním spoluhráčem Kieranem Gibbsem. Je to šance pro přestup Petra Čecha, náhradníka z Chelsea?



Vydal se za hranici malého vápna na centr z křídla. Odrazil se do vzduchu, v tom do něj vrazil spoluhráč Gibbs, kterého v souboji lehce přistrčil Fellaini.

Pak už Szczesny jen počítal škodu. Míče, který vyrazil, se na rohu šestnáctky zmocnil Valencia, práskl do něj a balon nešťastník Gibbs tečoval do brány.

A nepříjemná prémie navrch: Szczesny musel okamžitě střídat. S naraženým bokem a kolenem se chvíli svíjel na trávníku. Poté k němu přiběhl lékař s fyzioterapeuty. Bolavá místa se mu snažili zprovoznit, ovšem bez úspěchu.

Na lavičce se z bundy do žlutého dresu svlékl náhradní brankář Martinez a musel hit anglické nejvyšší soutěže dochytat. Do brány šel za nevděčného stavu 0:1 a odcházel z ní, když na tabuli svítilo 1:2.

Už před šlágrem přinesla britská média spekulaci, že kouč Arséne Wenger usiluje o zimní přesun Petra Čech z Chelsea. Zápas tohle téma přiživil. Szczesny zápas nedohrál, navíc při inkasovaném gólu si nepočínal vůbec suverénně. A Čech? Ten na Stamford Bridge při výhře 2:0 nad West Brom opět jistil ze střídačky záda Courtoisovi.

Wenger o angažování českého brankáře nemluvil. Zatím jen pouze uklidnil fanoušky sdělením, že Szczesného zranění není vážné…

Sestřih Arsenal - Manchester United 1:2
Video se připravuje ...

Sestřih Chelsea - West Bromwich 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud