22. prosince 2014 • 04:56

Liverpool šokuje. Má zájem o Torrese a Balotelliho nabízí Neapoli

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle by byla senzace. Fotbalový Liverpool by měl vysvobodit ze současného trápení španělský útočník Fernando Torres. Ten už jednou v klubu z Anfieldu zářil, jenže teď už léta marně hledá formu a momentálně gólově paběrkuje v italském AC Milán. Reds by se naopak rádi zbavili italské hvězdy Maria Balotelliho. Tomu se v Liverpoolu nevede a odejít by měl na hostování do Neapole.



Trápí se Liverpool, bídný je Torres. Může tohle fungovat? Vedení klubu z Anfieldu je přesvědčeno, že právě španělský útočník je tím pravým lékem na současné trable. Proto se podle anglických médií bude snažit hrotového hráče získat. Torres je momentálně na hostování z Chelsea v AC Milán a anglický klub nemá zájem na tom, aby se na Stamford Bridge momentálně vracel.

V AC Milán se Torres trefil jen jednou za deset zápasů, proto by se klub z Apeninského poloostrova nebránil tomu, aby útočník balil kufry a zmizel. Možná by po Torresovi mohlo sáhnout i Atlético Madrid, které také bude hledat útočníka a Španěl právě v tomto klubu začínal kariéru.

Návrat Fernanda Torrese zpět do Liverpoolu neušel ani anglickému expertovi Gary Linekerovi. "Opravdu? Vyměnit útočníka, který nedává góly, za útočníka, který také nedává góly?" komentoval Lineker záměr Reds na Twitteru.

Liverpool ale i tak možná půjde do dalšího hazardního experimentu. Nejdřív v létě zaplatil Milánu 16 milionů liber za bouřliváka Maria Balotelliho , aby teď zkoušel oživit jiného střelce. Itala by Liverpoolští rádi poslali na hostování do Neapole a tím by Torresovi uvolnili místo.

Vzpomínky na první působení v týmu Reds má Španěl skvělé, dal tam 65 branek ve 102 ligových zápasech. Pak ho klub prodal Chelsea za padesát milionů liber. Teď je možná hodně blízko jeho návrat, jasno bude možná už za pár týdnů.

Klubová legenda Jamie Carragher zase doporučuje koupit exsparťanského útočníka Bonyho Wilfrieda, který patří k tahounům Swansea. Podle něj ho měl Liverpool koupit už v létě. V lednu bude druhá šance, ve kterou právě Carragher věří.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud