22. prosince 2014 • 17:00

„Luxus“ v Liverpoolu. Na stojáka za 1800 korun a výhled na jednu branku!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně nepříjemný zážitek má za sebou fanoušek Arsenalu James Vella. Jako vždy vyrazil za svým oblíbeným týmem na venkovní duel, v Liverpoolu na něj ale čekalo nečekané překvapení. Jeho sedačka prostě chyběla, za nic nestál ani výhled.



Vella přitom za lístek zaplatil 52 liber (asi 1 800 korun), fotbal si ale příliš neužil. „Moje sedačka na Anfieldu, kde můžete vidět pouze jednu brankovou tyč. Jednoduše jeden ze tří nejhorších venkovních stadionů, kde jsem byl,“ napsal na Twitter a jako důkaz přiložil fotku.

Ještě horší než výhled bylo, že si příznivec Arsenalu nemohl ani sednout. Jeho sedačka totiž byla urvaná. Je záhadou, že si klub jako Liverpool podobné věci nedokáže ohlídat. Vellova fotka nyní koluje nejen mezi lidmi na sociálních sítích, ale také v anglických médiích.

Je otázkou, co bylo nakonec pro Vellu horší. Zda to, že vzal obránce Liverpoolu Martin Škrtěl vítězství Arsenalu přesnou hlavičkou v 97. minutě, nebo jeho místo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud