3. ledna 2015 • 15:00

Nadšený Arteta: Jsem šťastný, že Rosický válí. Byl nedoceněný!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velkou poklonu složil českému záložníkovi Tomáši Rosickému jeho spoluhráč z Arsenalu Mikel Arteta, když prohlásil, že Rosický je chytrý hráč a je skvělé, že zase dostává šanci od manažera Arséna Wengera. „Jsem šťastný, že Tomáš dostal znovu šanci a daří se mu,“ prohlásil Španěl pro oficiální stránky londýnského klubu.



Arteta je v Arsenalu od roku 2011 a o kvalitách českého spoluhráče je maximálně přesvědčený. Ten je potvrdil i v posledních duelech proti QPR a na půdě Southamptonu.

„Je těžké najít hráče jako je Tomáš. Je to chytrý fotbalista, který dokáže řešit situace jednoduše, dění na hřišti vždycky oživí,“ prohlašuje španělský fotbalista. „Vedle Tomáše musí každý fotbalista nastupovat rád.“

V čem je podle Artety hlavní plus českého reprezentanta? "Má skvělé vedení míče, umí dát překvapivou přihrávku, kterou pošle spoluhráče do gólové šance,“ chrlí na Rosického superlativy Španěl.

„Někteří lidé Tomáše podceňují, ale on maká opravdu tvrdě. Umí být při zápase koncentrovaný, a proto je tak dobrý,“ dodal na adresu čtyřiatřicetiletého záložníka. „Věděl jsem, že je Tomáš jedním z nejvíce nedoceněných hráčů v Arsenalu a mám rádost, že když dostal šanci, že se mu daří.“

SESTŘIH Premier League: Arsenal - QPR 2:1. Podívejte se na Rosického gól
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Southampton - Arsenal 2:0
Video se připravuje ...

Český záložník Tomáš Rosický střílí vítězný gól Arsenalu v derby s QPR.
Český záložník Tomáš Rosický střílí vítězný gól Arsenalu v derby s QPR.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud