26. ledna 2015 • 04:59

Rosický hrál jako z jiného světa. Přichází jeho čas, píší v Anglii

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Rosický předvedl v nedělním utkání 4. kola FA Cupu proti Brightonu (3:2) úchvatný výkon. Na jednu branku přihrál a vítěznou dokonce sám obstaral. Britským webům jeho představení neuniklo a skoro ve všech případech se v jejich hodnocení Rosický jevil jako hráč utkání.



Například Daily Mirror srovnává Rosického nezištné pasy s těmi, kteřé předváděl legendární Brazilec Ronaldinho, avšak dodává, že období, kdy se z Rosického stává nejlepší hráč v Premier League, trvá pouze tři až čtyři týdny po Vánocích, či na začátku jara.

The Independent

Známka: 7

"Utkání začal na levém kraji zálohy, ale postupně se přesunul do středu hřiště, kde měl dostatek svobody a dařilo se mu tam. Blýskl se nečitelnou přihrávkou při Özilově gólu."

Daily Mail

Známka: 8,5

"Vznešenou přihrávkou přihrál na druhý gól Arsenalu. Obrana Brightonu neměla šanci. Následně pak vyřadil Brighton ze hry parádním volejem."

VIDEO: Branka Tomáše Rosického do sítě Brightonu

Daily Mirror

"Přichází tradiční krátké kouzelné období - obvykle jen po Vánocích nebo brzy na jaře, v nichž se Tomáš Rosický stane nejlepším hráčem v Premier League. Především v kličkách a nezištných přihrávkách, které by mu ve vrcholné formě mohl závidět i Brazilec Ronaldinho. Jeho branka? To byla lekce techniky! Velkolepé. Z nějakého důvodu to netrvá déle než tři až čtyři týdny. Musíme si to vychutnat, dokud to trvá."

GOAL.COM

Známka: 4/5

"V prvním poločase hrál jako v jiném světě. Snažil se o nezištné přihrávky a brilantně připravil druhý gól pro Özila.  Byl u první branky Brightonu, ale svoji hrubku napravil vstřelenou brankou."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud