31. ledna 2015 • 04:20

Chelsea má problém! Kdo nahradí proti City Fábregase a Costu?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 18:30 | José Mourinho má před sobotním šlágrem s Manchesterem City problém. Jeho Chelsea se proti druhému týmu Premier League postaví bez nejlepšího střelce ligy Diega Costy a bez Ceska Fábregase. Hráče který má nejvíc asistencí v lize ze všech. Kým je trenér Blues hodlá nahradit? U obou bude vybírat ze dvou variant. Online přenos a exkluzivní sestřih utkání můžete sledovat na iSport.cz.



Útok: Chybí Costa, šanci nejspíš dostane Drogba

Španělský útočník dostal třízápasový trest za šlápnutí na soupeře v utkání proti Liverpoolu (1:0 v prodloužení).  S ním bude týmu chybět 17 branek a dvě připsané asistence, což je pro londýnský klub dost citelná ztráta.

Trenér Mourinho může vybírat ze dvou variant. Na lavičce má připraveného matadora Didiera Drogbu a mladšího Loica Rémyho. Přednost zřejmě dostane zkušenější Drogba, který patří mezi oblíbence portugalského kouče.

Záloha: Fábregas zraněný, ve hře je Ramires a Mikel

V záloze bude Mourinho vybírat opět z dvojice hráčů. Ofenzivněji laděný Ramires, či defenzivnější typ Obi Mikel. Jeden z těchto dvou hráčů obsadí právě Fábregasovo místo ve středu pole, kde doplní již zaběhlou osu Matič, Willian, Oscar, Hazard .

Problém však bude, kdo se ujme role dvorního asistenta. Cesc Fábregas v letošním ročníku připravil 15 branek a dvě vstřelil. Nelze předpokládat, že jeden z této dvojice bude mít podobné pokyny jako španělský záložník, ale i tak to bude opravdu náročná úloha.

Manchester City: Chybí pouze Yaya Touré

To sobotní soupeř Chelsea na tom tak zle není. Postrádat bude jen středního záložníka Yayu Tourého, který společně s Bonym Wilfriedem reprezentuje Pobřeží slonoviny na mistrovství Afriky.

Fotbalisté Chelsea slaví gól Branislava Ivanoviče v semifinále Ligového poháru proti Liverpoolu
Fotbalisté Chelsea slaví gól Branislava Ivanoviče v semifinále Ligového poháru proti Liverpoolu

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud