23. března 2015 • 13:10

Gerrarde, stavíš se? Internet se baví bleskovým vyloučením hvězdy

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak vypadá mapa pohybu Stevena Gerrarda v zápase Liverpoolu s Manchesterem United (1:2)? Velmi jednoduše. Jako čára. Od lavičky směrem ke středu hřiště a zase zpátky. I takové vtípky nyní kolují internetem po sociálních sítích, které reagují na velmi kuriozní vyloučení legendárního hráče Liverpoolu.



Jindy by mapa jeho pohybu zabrala velkou část hřiště, jenže proti „rudým ďáblům“ předvedl nevídaný zkrat. Na hřiště přišel ve druhé půli, aby pomohl za nepříznivého stavu 0:1. Ovšem po půl minutě ošklivě šlápnul na nohu Anderu Herrerovi, viděl zaslouženou červenou kartu a po 42 vteřinách zase šupajdil zpátky do šatny.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - Manchester United 1:2
Video se připravuje ...

A svět se nyní baví.  

Dívka: Zaskočíš?

Gerrard: Nemůžu, jdu na hřiště na druhý poločas.

Dívka: Jsem nadržená.

Gerrard:

Jeho reakci už znáte...

Fanoušci jsou na sociálních sítích k Gerrardovi nemilosrdní. „Stále zpracovávám, co se mu asi honilo hlavou. Asi už je myšlenkami v LA,“ přemítal jeden z fandů. Steven Gerrard totiž v létě Anfield Road opustí a zamíří do USA do klubu Los Angeles Galaxy.

Milovníci kultovního seriálu Simpsonovi zase připodobnili Gerrardovo vystoupení ke scénce, kdy děda Abe Simpson jde navštívit erotický salon, otevře dveře, pověsí si kloubouk na věšák, ihned však zmerčí, že tam pracuje jeho vnuk Bart, „na obrtlíku“ se otočí, vezme klobouk z věšáku a odejde.

 

Gerradovi však do smíchu příliš není. „Chci se omluvit spoluhráčům, manažerovi a fanouškům,“ kál se po utkání, které Liverpool prohrál 1:2 a přišel o možnost vystřídat svého rivala v tabulce na čtvrtém místě.

Jak rychle na hřiště vešel, tak se rychle poroučel opět ven... Fanoušci vtipkují na Gerrardův účet
Jak rychle na hřiště vešel, tak se rychle poroučel opět ven... Fanoušci vtipkují na Gerrardův účet

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud