20. dubna 2015 • 17:05

VIDEO s tím nejlepším z remízy 0:0 v Anglii? Jen nástup, výkop a odkop

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

I v zápase, ve kterém o nic důležitého nejde, se může hrát zajímavý fotbal. To však neplatilo při sobotním utkání v anglické třetí lize, ve kterém Doncaster doma remizoval s týmem Fleetwood Town 0:0. Hodně o tom vypovídá i video s nejzajímavějšími okamžiky zápasu.



Třináctý Doncaster i osmý Fleetwood Town už hrají jen o prestiž. Mají zanedbatelnou šanci na postup do play off o vyšší soutěž a netrápí je ani sestupové starosti. Na hřišti se proto ani moc jejich hráči nesnažili.

Výběr nejzajímavějších momentů z nepříliš zábavného zápasu se nakonec protáhl na 27 sekund. V sestřihu je vidět nástup na hřiště, výkop ve středovém kruhu a pak závěrečný odkop brankáře v 90. minutě, po němž rozhodčí zápas ukončil.

O úrovni zápasu vypovídá referát redaktor Jack Peat na fanouškovských stránkách Doncasteru, který protáhl na 250 slov. S výjimkou poslední věty v něm však popisuje, jaké to je pozorovat schnoucí barvu na stěně. „Doncaster Rovers a Fleetwood remizovali 0:0. Nebudu vás nudit s detaily,“ uzavírá výmluvně svůj článek.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud