25. května 2015 • 15:30

Mourinho parkuje, kde chce! Šampioni z Chelsea projeli Londýnem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Připravte se, vyrážíme! Fotbalisté Chelsea si po zisku anglického titulu užili divokou jízdu Londýnem. V obklopení tisíců fanoušků hvězdy londýnského klubu skákaly, zpívaly a dělaly jednu fotku za druhou. A pro příznivce si čerství šampioni připravili překvapení. Zasypali je celerem!



Hráči Chelsea již titul mistra Premier League oslavili na hřišti, teď přišel čas vyjet do ulic. Londýn byl v sousedství stadionu Stamford Bridge pro dnešek modrý. Své miláčky vítaly v ulicích davy fanoušků.

Fotbalisté si pochopitelně triumfální jízdu hodně užívali, oslavy táhli kapitán John Terry a Didier Drogba, který se s Chelsea loučí. Jako pořádný divočák se ukázal také známý bouřlivák Diego Costa.

Španělský útočník se bavil po svém. Po fanoušcích házel celer. A přidali se k němu nejen spoluhráči, slavící příznivci totiž „útok“ celerem opětovali! Jeden kousek přistál i u reportéra deníku Daily Mail Sama Cunninghama.

VIDEO | Diego Costa házel po fanoušcích celer

Fanoušci byli po celou dobu vyzbrojeni mistrovskými suvenýry a tričkami. Zvláště jedno z nich bylo velmi zajímavé. Uprostřed José Mourinho jako řidič autobusu a pod jeho fotografií stálo: „Parkuje, kde chce!“ 

Příznivci Chelsea tak odpověděli po svém na kritiky, podle kterých hraje Mourinhův tým nudný fotbal, při kterém je často defenziva na prvním místě. Ale to, že je se svým stylem nadmíru úspěšný, mu nikdo vzít nemůže. Pondělní jízda modrých králů budiž důkazem.

Didier Drogba s Cesc Fábregas s pohárem
Didier Drogba s Cesc Fábregas s pohárem

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Sunderland 3:1
Video se připravuje ...

Kuriozity Premier League: Drogbu odnesli na ramenou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud