10. června 2015 • 09:31

Mourinho promluvil o Čechově přestupu do Arsenalu. Pustil by ho?

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S blížícím se koncem fotbalové sezony nabývají na intenzitě přestupové spekulace a jedním z hojně diskutovaných mužů je ve světě i český brankář Petr Čech. Ten se netají tím, že z Chelsea, kde přišel o místo jedničky, chce odejít. Ale rád by prý zůstal v Londýně, kde o jeho služby stojí Arsenal. O tomto možném přesunu se teď rozpovídal i manažer Blues José Mourinho.



Portugalský kouč se nechal slyšet, že pokud by to bylo na něm, tak českého brankáře k rivalovi nepustí, zatímco majitel Blues Roman Abramovič by s tím zřejmě až takový problém neměl. "Musím přijmout jakékoliv rozhodnutí, které vlastník ve vztahu k Petrovi udělá, ale já to mám jinak,“ uvedl Mourinho pro BT Sport.

„Mám k Petrovi stejný respekt jako všichni v klubu, ale má odpověď (jestli může jít do Arsenalu), by byla v žádném případě. Ale pokud majitel řekne něco jiného, akceptuju to," prohlásil Portugalec.

„Moje odpověď není důležitá, protože vlastník je osoba, jejíž rozhled velice obdivuju. Oceňuje lidi, kteří pro něho udělali důležité věci, a Čech od roku 2004 doteď odvedl pro klub skvělé služby, jeho přístup byl neuvěřitelný,“ vyzdvihl Mourinho.

Čech: Posílit rivala Chelsea? Je to citlivé, ale jde o mou spokojenost
Video se připravuje ...

Ten se také rozmluvil o případných kompenzacích za českého brankáře. Preferoval by výměnu hvězdu za hvězdu. „V každém klubu, který se o Petra zajímá, dokážu najít hráče, jehož bych v týmu měl rád taky,“ usmíval se Portugalec.

Petr Čech na reprezentačním srazu před duelem protu Islandu zopakoval, že chce hlavně chytat. O tom, jestli ho Chelsea vůbec pustí do jiného klubu, bude s vedením klubu jednat příští týden.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud