11. června 2015 • 17:18

Padne Arsenal? Wenger preferuje Casillase, Čech by mohl do United

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petr Čech a Arsenal, o tomto potenciálním spojení se v poslední době mluví často. Jenže jisté zatím v žádném případě není. Trenér Arsenalu Arséne Wenger totiž napjatě sleduje situaci v Realu Madrid, ze kterého by rád přivedl Ikera Casillase. Tím by se dveře pro českého gólmana zavřely. Otevřít by je ale mohl Louis Van Gaal v United.



Jasné je, že se můžou fanoušci v letním přestupovém období těšit na velká brankářská škatulata. Vše nejspíš odstartuje odchod Davida de Gey z Manchesteru United do Realu Madrid. Ten by mohl být dotažen už v příštím týdnu.

V tu chvíli bude muset z madridského klubu odejít jeden z dvojice současných gólmanů. A v posledních dnech to vypadá, že Černý Petr padne na legendárního Ikera Casillase. Podle některých informací se dokonce již s vedením na odchodu dohodl.

To se hodně zamlouvá Arsénu Wengerovi. Trenér Arsenalu je totiž velkým Casillasovým fanouškem, o jeho příchodu na Emirates se spekuluje už dva roky. A nyní přišla velká šance.

Podle anglických médií francouzský trenér Casillase preferuje i před Petrem Čechem, jehož přestup do Arsenalu se taky hodně skloňuje. I kdyby tím Čechův příchod ke „Kanonýrům“ padl, český brankář si nebude moci na malý zájem stěžovat.

Nového brankáře totiž budou hledat kvůli odchodu De Gey United. A trenér Louis van Gaal chce pouze špičkovou kvalitu. Na jeho listu jsou kromě Petra Čecha ještě Hugo Lloris z Tottenhamu a Samir Handanovič z Interu Milán.

Zatímco De Gea je podle všeho s Realem již dohodnutý a řeší se poslední detaily, na další sled událostí si musí fanoušci ještě chvíli počkat. Čecha čeká v příštím týdnu schůzka s vedením Chelsea a Casillas se svého místa v Realu vzdát nechce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud