19. června 2015 • 10:48

Námluvy vrcholí. Budeš jednička, slíbilo vedení Arsenalu Čechovi

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reprezentační brankář Petr Čech se podle britských médií přiblížil přestupu z Chelsea do Arsenalu. Jeho trenér Arséne Wenger už podle listu Daily Mirror třiatřicetiletému fotbalistovi zaručil, že bude jedničkou.



Čech před minulou sezonou po deseti letech ztratil pozici prvního brankáře Chelsea na úkor Belgičana Thibauta Courtoise a přestože má u "Blues" ještě rok platnou smlouvu, počítá se s jeho letním odchodem.

Daily Mirror informuje, že Arsenal je ochoten londýnskému rivalovi zaplatit za Čecha 10 milionů liber (asi 382 milionů korun) a s plzeňským rodákem už je téměř domluven na podmínkách.

Čechův příchod do Arsenalu by znamenal konec Kolumbijce Davida Ospiny, který na konci minulého ročníku dostával přednost před Wojciechem Szczesnym. Polský gólman prý naopak u "Kanonýrů" zůstane. Českého reprezentanta by do třetího celku uplynulé sezony anglické ligy mohl doprovodit i dlouholetý přítel a trenér brankářů Chelsea Christophe Lollichon.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud