21. června 2015 • 18:20

Newcastle chce Krejčího, píší v Anglii. Ve hře je až 200 milionů

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický Newcastle United se údajně zajímá o záložníka Sparty Ladislava Krejčího. Tuto informaci přineslo v posledních dnech již několik britských médií. „Je to velmi dobrý hráč a zájem o Newcastle by měl,“ řekl pro web deníku The Chronicle trenér brankářů Sparty Pavel Srníček. Cena Krejčího, o které se na Ostrovech spekuluje, se pohybuje v rozmezí pěti až osmi milionů liber (190 až 300 milionů korun).



Krejčí má za sebou ne příliš podařenou sezonu. V lize Sparta skončila na druhém místě a samotnému záložníkovi se v jejím dresu moc nedařilo. Především na jaře dřívější opora letenského týmu hledala svoji ztracenou formu.

To ale pro Newcastle zřejmě není problém. Klub hodlá přivést několik hráčů do všech řad a právě v záloze by rád viděl Krejčího. Trenér brankářů Sparty Pavel Srníček, který v Newcastlu působil dohromady osm let, sparťanského záložníka doporučuje.

„Mluvili jsme spolu o přestupu a mohlo by z toho něco být. Minulou sezonu měl fantastickou. Poslední rok mu možná tolik nevyšel, ale to celému týmu,“ řekl Srníček pro tamní zpravodajský portál Chronicle live.

Samotný hráč by podle jeho slov zájem přestoupit měl. „Samozřejmě, že se o Newcastle zajímal. Řekl jsem mu o klubu všechno možné. Nevím, jestli v létě přestoupí, ale kdyby náhodou, doporučím mu Newcastle,“ cituje Srníčka Chronicle.

Ladislav Krejčí začal při zápase se Srbskem jen na lavičce, ale skvělý výkon jeho spoluhráčů mu vehnal úsměv do tváře
Ladislav Krejčí začal při zápase se Srbskem jen na lavičce, ale skvělý výkon jeho spoluhráčů mu vehnal úsměv do tváře

Krejčí nyní hraje na juniorském ME do 21 let. Ze dvou odehraných zápasů nastoupil pouze v úvodním duelu proti Dánsku, který Češi prohráli 1:2, a v utkání se nijak zvlášť nepředvedl.

Přesto na Ostrovech spekulují o částkách, které by byly pro Spartu velice zajímavé. Zatímco Chronicle uvádí cenu Krejčího kolem pěti milionů liber (cca 190 milionů korun), web hereisthecity.com sumu odhaduje dokonce na osm milionů liber (cca 300 milionů korun).

Newcastle má políčeno na více hráčů. Nabídku připravil už holandskému kanonýrovi Wolfsburgu Basu Dostovi a jednat hodlá i o překvapení uplynulé sezony Premier League Charlie Austinovi z QPR.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud