4. července 2015 • 04:57

Nová sestava Chelsea! Costa může hrát s Falcaem, tvrdí v Anglii

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Chelsea José Mourinho sice přišel o brankáře Petra Čecha, ale zároveň přivedl na roční hostování s opcí útočníka Radamela Falcaa. A ještě by rád Ardu Turana z Atlétika Madrid. Podle informací britského listu Daily Telegraph by se mohla sestava úřadujícího mistra Anglie na řadě míst změnit. Jak konkrétně?



Brankář

změna

Po odchodu Petra Čecha do Arsenalu pozice Thibauta Courtoise ještě více posílila. Mladý Belgičan bude jasnou jedničkou obhájce titulu. Krýt záda by mu měl přijít zkušený osmadvacetiletý Bosňan Asmir Begovič ze Stoke.

Obrana

beze změny

Zde se nic nemění. Defenziva Chelsea bude stále ve stejném složení. Na pravém kraji obrany má jisté místo srbský silák Branislav Ivanovič. Ve stoperské dvojici se představí kapitán John Terry a k němu jeho parťák Gary Cahill. Na levém beku by měl dostat přednost Cesar Azpilicueta před Filipe Luísem.

V posledních dnech se navíc objevily spekulace, že Chelsea pokukuje po talentovaném ghanském obránci Augsburgu Abdulovi Rahmanovi.

Možná základní sestava Chelsea pro nadcházející sezonu:

Courtois

Ivanovič, Cahill, Terry, Azpilicueta

Turan, Fábregas, Matič, Hazard

Costa, Falcao

 

Záloha

změna

První razantní řezy v základní sestavě by mohly proběhnout práve ve středu hřiště. Na levém kraji je místo zarezervované na několik let dopředu pro Edena Hazarda. Hru bude dál tvořit špílmachr Cesc Fábregas a vedle něho jeden z nejlepších defenzivních záložníků minulého ročníku Premier League Nemanja Matič.

Změnit by se měl post na pravé straně. Obsadit by ho mohl turecký záložník Arda Turan. V posledních týdnech se dost často spekuluje, že by ho Chelsea ráda přetáhla z Atlétika Madrid.

To by ovšem znamenalo, že by ze sestavy vypadli hráči typu Ramirese, Williana, Oscara či Cuadrada, kteří mají ambice hrát v základu.

Útok

změna

Pokud zůstane Diego Costa zdravý, tak bude zřejmě  útočníkem číslo jedna. Podle spekulací britských médií, by však Mourinho mohl vyzkoušet variantu se dvěma hroty.

V tu chvíli by se ke Costovi přidal Kolumbijec Radamel Falcao, který přišel do klubu na ročního hostování z Monaka. Jedinou náhradou za tyto dva, by pak byl pouze francouzský útočník Loic Rémy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud