14. července 2015 • 08:42

Horší, než se čekalo. Zraněný Rosický nestihne start sezony

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Birmančevič nádhernou skrytou střelou otevřel skóre! 1:0
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věčný smolař. Tomáš Rosický má opět problémy se zraněním a bohužel jsou horší, než se původně předpokládalo. Zkušený záložník si poranil v duelu české reprezentace na Islandu koleno a ještě několik týdnů bude muset odpočívat. „Tomáš nestihne začátek sezony,“ potvrdil trenér Arséne Wenger.



Zatímco Petr Čech už je se svými novými spoluhráči na turné v Singapuru, Rosický s Arsenalem neodletěl. Stejně jako například útočník Danny Welbeck zůstal kvůli zranění v Londýně.

Bolavé koleno nedovolí kapitánovi českého národního týmu plnou zátěž. „Bude to ještě nějakou dobu trvat. Rosický se vrátí za čtyři až pět týdnů,“ prozradil trenér „Kanonýrů“ Wenger.

A to je velký problém. Český záložník, jež odehrál na jaře jen několik minut, vynechá kompletní přípravu i začátek nového ročníku. Zapomenout tak může nejen na start Premier League, ale také například na anglický Superpohár proti Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud