14. července 2015 • 19:50

Čech už čaroval v brance Arsenalu, fanoušci šíleli. Chytal i bez helmy

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě ani neodchytal jediné utkání za Arsenal a už z něj fanoušci šílí. Fotbalový brankář Petr Čech předvedl během tréninku na turné v Singapuru dva skvělé zákroky, kterými naprosto omámil přihlížející diváky. Na chvíli si dokonce zachytal i bez své ochranné helmy.



Do Singapuru se vydal Arsenal na letní turné, kde sehraje pár přátelských utkání a především potěší své fanoušky, kterých je v Asii hodně. Český brankář je v této zemi vůbec poprvé, ale místní klima mu zřejmě vyhovuje.

VIDEO: Dva skvělé zákroky Petra Čecha

"V Singapuru jsem ještě nikdy nebyl, tak se tam těším. I na to, že si za Arsenal zachytám první zápas. Nejdřív hrajeme s výběrem Singapuru a pak nás čeká utkání buď se Stokem, nebo Evertonem," napsal si Čech na svůj web.

Na tréninku „kanonýrů“ své spoluhráče ohromil dvěma po sobě jdoucími zákroky na brankové čáře. Už zítra se ale Čech může představit naostro. Londýnský celek čeká zápas právě proti výběru Singapuru v rámci turnaje Asia Trophy.

Až se Arsenal z turné v Asii vrátí, čeká ho na svém stadionu tradiční Emirates cup, kde přivítá francouzský Lyon a německý Wolfsburg.

První soutěžní utkání odehrají "kanonýří" až začátkem srpna ve Wembley. V boji o trofej pro vítěze Superpoháru se Petr Čech a spol. postaví proti svým bývalým spoluhráčům z Chelsea.

Brankář Petr Čech na tréninku v Singapuru.
Brankář Petr Čech na tréninku v Singapuru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud