26. července 2015 • 18:53

Fanoušci Arsenalu Čecha milují. Když se dotkl míče, stadion bouřil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na svou premiéru na domácím stadionu hned tak nezapomene. Brankář Petr Čech se poprvé předvedl fanouškům Arsenalu na Emirates Stadium a příznivci londýnského klubu mu přichystali úžasné přivítání. Při každém dotyku s míčem následoval bouřlivý aplaus a potlesk.



Premiéru v dresu Arsenalu si Čech odbyl už před několika dny v Singapuru. I na asijském turné mu tamní fanoušci dávali najevo velkou podporu. Na domácím stadionu to bylo nicméně ještě umocněné.

Český gólman nastoupil v základní v sestavě přípravného utkání proti Wolfsburgu v rámci turnaje Emirates Cup, který Arsenal pravidelně pořádá. Ve 4. minutě si připsal na své konto první zákrok. Přestože patřil mezi povinné, celý stadion okamžitě bouřil.

VIDEO | Fanoušci Arsenalu bouřili po prvním Čechově zásahu

To ovšem nebylo vše. Příznivci Arsenalu se rozhodli dokázat, že Čecha skutečně milují. Stejnému aplausu se tak zkušenému gólmanovi dostávalo vždy, když se dotkl míče. Ať už šlo o neškodný oblouček nebo nebezpečnou střelu.

Těch bylo ve druhém poločase více než v tom prvním, fotbalisté Wolfsburgu ale recept na Čecha nenašli. Londýnský klub tak po vítězství 1:0 opanoval po přípravném turnaji v Asii i domácí Emirates Cup.

V Arsenalu panuje nadšení z Čechova příchodu od samého začátku. Fanouškům vůbec nevadí, že předtím válel přes deset let v konkurenční Chelsea. Naopak v něm vidí klíčového muže, který jim pomůže po dlouhých letech vyhrát ligu. A při tom pochopitelně porazit právě i „modré“ rivaly.

Petr Čech udržel proti Wolfsburgu první čisté konto za Arsenal
Petr Čech udržel proti Wolfsburgu první čisté konto za Arsenal

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud